Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacybeleid

Uw privacy is belangrijk voor ons. Dit beleid legt uit hoe we verzamelen, gebruiken en persoonlijke gegevens vrij te geven wanneer u deze website gebruikt. Het is altijd uw keuze om al dan niet persoonlijke informatie op de website.

Welke persoonlijke informatie die wij verzamelen en opslaan?

Daarom kunnen wij diensten voor u, kunnen wij worden gevraagd om persoonlijke informatie zoals naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres. Daar moeten we misschien een aantal voorbeelden van deze details zijn pre-orders, levering aan huis, promotionele activiteiten.

E-mail nieuwsbrief:

Om ons te helpen e-mail productiever, verbetering van de service en shopping ervaring, we soms onze diensten en producten aan u om ons beleid en de orderbevestiging persbericht kennisgeving worden gewijzigd. Als u niet wilt dat e-mail van ons ontvangen, in aanvulling op de orde en ontvangstbewijzen, kunt u inloggen op uw account en uw "Abonnement" voorkeuren aan te passen.

Hoe soort koekjes

Cookies zijn dragen we naar uw computer via een webbrowser harde schijf, zodat onze systemen uw browser te herkennen en om functies, zoals tekstbestanden tussen alfanumerieke access memory winkelmandje van goederen identifiers bieden.

Doen onze website om informatie te delen die zij ontvangt

Wij respecteren uw privacy en waarderen uw bedrijf. Op elk gewenst moment, we hebben een contact- of betaalgegevens nodig om je account aan derden leverancier, medewerker of dienstverlener tenzij absoluut benodigde om uw transactie en bestelling te voltooien.

Mijn informatie over beveiliging

Wij werken door het gebruik van Secure Sockets Layer (SSL) software, die informatie die u aan ons voor onze producten of informatiediensten inkoop versleutelt, om de veilige overdracht van uw gegevens in het proces te beschermen. Wanneer de bestelling te bevestigen, zullen we alleen de laatste vijf nummers van uw credit card nummer te onthullen. Natuurlijk sturen we orderverwerking volledige creditcardnummer naar de juiste credit card maatschappij. Het geeft je, om onbevoegde toegang tot uw wachtwoord te voorkomen en uw computer is erg belangrijk. Zorg ervoor dat u een gedeelde computer op het menu aan de zijkant te gebruiken door te klikken op de link "Afmelden" om de ondertekening te voltooien.

Wijzigingen in deze verklaring

We kunnen veranderen dit privacybeleid is onze business requirements of de wet. Eventuele wijzigingen in dit privacybeleid zal onze website bij te werken, kunt u regelmatig deze pagina bezoeken om ervoor te zorgen dat onze privacy policy.