Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Scheepvaart

Stuur uw bestelling is meestal wanneer u uw betaling binnen 12-48 uur. Global Express Mail Service (Online Tracking) - Wij leveren uw bestelling door TNT Post. Levering duurt meestal 3 tot 5 werkdagen te komen. Uw pakket tracking nummer zal naar u worden verzonden wanneer uw bestelling verzonden. U kunt gebruik maken van uw tracking nummer de status van uw bestelling online. Onze vracht is 15 yuan bestelling (zal worden omgezet naar de lokale munt op basis van uw keuze), ongeacht of u uw bestelling te kopen hoeveel rechts. Verzendkosten worden automatisch toegevoegd aan het totaal, wanneer u een betaling. Wij kunnen uw bestelling niet leveren aan een postkantoor-mail adres, dus zorg ervoor dat u ons een adres gegeven.

Uitwisseling

Als u wilt ruilen 7 dagen na ontvangst van de goederen die zij zijn verschillende maten, door middel van online chat of mail ons. De goederen worden geaccepteerd als een uitwisseling, indien ze niet zijn versleten, beschadigd of gewijzigd. Uitwisseling van producten zal in de eigen kosten van de klant worden verzonden. Houd er rekening mee dat de terugkeer van de daaraan verbonden kosten zijn voor rekening van de klant.

Voor retourzendingen

Als u uw item terug te keren, meldt het ons eerst de redenen uit te leggen en binnen 7 dagen na ontvangst van het ordernummer. Uw feedback is zeer belangrijk voor ons. Alle items moeten worden geretourneerd volledige originele verpakking. Alle pakketten moeten worden bijgehouden door middel van methoden om te verzenden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren pakketten in transit. Houd er rekening mee dat de oorspronkelijke verzendkosten niet zal worden terugbetaald. Dus gelieve ons te contacteren alvorens te bestellen al uw vragen en zorgen.

Volg uw bestelling

Wij raden u van harte ons toe te voegen aan uw e-mail box, het bericht nostalgie te voorkomen. Als we toevoegen aan uw mailinglijst, zal u een bevestiging van uw bestelling te krijgen, of het kan aanwezig zijn in de spambox zijn. Zelfs het bericht zal volledig worden afgewezen. In de twee werkdagen, zullen we de tracking nummer en het bijhouden link in de bevestigings e-mail. Dan kunt u de status van uw pakket volgen link te volgen.